Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2009 18:37 - неща за секса които жените биха искали мъжете да знаят
Автор: silveto0 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1313 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2009 18:41


1. Не подминавай по-малко очевидните ерогенни зони
Например ушите и врата. Вратът на една жена е един от най-бързите пътища към леглото й. Удоволствието, което тя получава докато галиш, целуваш или смучеш врата й, е около 10 пъти по-голямо от твоето, ако тя прави въпросните неща. Ушите също са важни. Малко тежко дишане до ухото й например ще я настрои на еротична вълна доста бързо – все пак е вярно, че мъжете обичат с очите си, а жените – с ушите си! Ако „чуе” твоята възбуда, това много ще й хареса, повярвай! Също така можеш да вкараш в действие целувки, леко хапане и близане – важното е да сменяш тактиката, да не правиш едно и също нещо в продължение на половин час например. И не се закотвяй на ушите като жена в магазин за дрехи! Продължи към врата, устните, деколтето, върни се обратно… Разнообразието е ключът!

2. Не я пипай отдолу, докато още не е влажна
Като дойде моментът да се занимаеш с вагината й, не забравяй, че тя няма да изпита никакво удоволствие, ако е още суха. Така че ако ще я докосваш с пръсти например, първо ги навлажни със своята – или нейната – слюнка и чак тогава ги прокарай по нежното място. И помни, че сухотата е най-сигурният страстоубиец. Ако тръгнете да го правите, преди тя да се е навлажнила, най-вероятно не само доникъде няма да я докарате, но и за нея споменът за преживяването няма да се нареди сред приятните. И ако тя изобщо реши да запази номера ти, срещу него току-виж написала: „Мъж, с когото да НЕ правя секс!”

3. „Благодаря ти!” – „За какво?!? Да не съм ти изпекла сладки?!?”
Едно от нещата, които жените не искат да чуят в леглото, е благодарност за секс или свирка. Това ще накара жената да се почувства като проститутка и ако тя не е такава (или не играе тази роля в леглото), това никак няма да й хареса. Естествено, ние искаме да знаем, че това, което сме направили, ти е харесало, просто можеш да покажеш благодарност по друг (по-приятен) начин. Можеш да кажеш колко страхотна свирка ти е направила, това ще я накара да се чувства добра в леглото и следващия път ще се постарае отново да е на висота.

4. Ако можеше да не свършваш толкова бързо…
Да, жената наистина иска и очаква мъжът да може да забави своя оргазъм, докато и тя получи своето. Ако той свърши много рано, това е МНОГО разочароващо за всяка жена, дори тя да се постарае да го скрие. А ако това става всеки път… ами, няма много бъдеще във връзка, в която единият партньор е сексуално неудовлетворен. Ако имаш такъв проблем, постарай се да го решиш, за да не изглеждаш като сексуален егоист. Постави се на мястото на жената – дали би искал да правиш секс, ако никога не свършваш?

Какво можеш да направиш?
Ами пробвай да се задържаш, докато мастурбираш. Усетиш ли, че свършваш, опитай да се забавиш. Направи го няколко пъти и ако не помогне, или мислиш, че просто не става, се посъветвай с лекар.


5. Обратното също не е много приятно
Ако се бавиш много в желанието си да я задоволиш, това ще я отегчи и желанието й за секс ще се изпари.

Може би си мислиш, че жените мечтаят за мъж, който може да продължи с часове и да ги накара да свършат десетина пъти. И че всяка жена ще скача нетърпеливо в леглото на такъв полов атлет. Истината обаче е, че трябва да продължиш само толкова, колкото трябва. Не по-малко, но не и повече. А и десет пъти си е много, един-два пъти е повече от прекрасно! Само си помисли – ти, след като свършиш един път, би ли искал още девет?!?

Жената не мечтае за мъж, който може да задържи оргазма си цяла вечност, а за мъж, който ще свърши, когато тя свърши. Ако обаче тя свърши, а ти все още ентусиазирано се потиш над нея, единственото й желание ще е да се махнеш от нея, по възможност по-бързо и по-надалеч!

6. Женските гърди са повече от чифт зърна
  Повечето мъже, видят ли гърди, се хвърлят направо към зърната. И не знаят, че останалата част на гърдите е една твърде пренебрегвана ерогенна зона. Така докато са заети въодушевено да смучат, ближат, галят и т.н. зърната (а за съжаление и понякога да ги хапят и извиват, без да са поискали позволение от собственичката им), целите гърди си стоят самотни и неизследвани.

Естествено, че зърната са най-чувствителни, но като прелюдия към тях можеш да целуваш и галиш целите гърди. Можеш да започнеш в кръг, бавно приближавайки се към целта – това вече са зърната, – така ще я накараш да очаква с нетърпение най-накрая да ги докоснеш.

7. По-добре се обръсни
Ако се кефиш на оралния секс (кой не се кефи всъщност?), най-добре е да обръснеш интимния си район. Много жени казват, че за тях няма значение дали там имаш или нямаш косми. Всъщност обаче има! Нещо повече, ти самият ще се чувстваш по-добре, ако си обезкосмен, да не говорим за нея и особено за устата й. Всички ще са по-доволни, ако го направиш. Също така, ако имаш смелост, можеш да махнеш и космите на тестисите, така тя няма да има нищо против да ги включи, докато ти прави свирка. А и ти няма да имаш нищо против!

8. Ако започнеш по правилния начин, тя ще направи почти всичко за теб!
Жените обичат да контролират нещата, затова ако й предложиш да направи нещо по-необичайно, има голяма вероятност тя да не скача от радост. („Откъде ти хрумна? Да не си спал с някоя друга, че се сещаш за такива шантави неща?!?”) И щом започнеш да се защитаваш, отиде ви и романтиката, и еротичното настроение, и цялата налична (нейна) възбуда.

Така че ако често ти се случва тя да не приема идеите ти за нещо по-така в леглото, по-добре опитай друга тактика. Можеш например да й дадеш да прочете нещо по въпроса – в списание например; особено добре е, ако е написано от жена. Тя по-лесно ще приеме новата идея, ако прочете, че на друга жена това й е харесало. Без значение дали става дума за анален секс, секс на необичайно място или каквото там на теб ти е хрумнало, че искаш да пробваш.

Основно нещо: жената е жена, защото често променя мнението си. Следователно, ако намериш правилния подход, можеш да я накараш да направи такива неща в леглото, за каквито тя не е и сънувала и при мисълта за които се е изчервявала като ученичка.


Тагове:   неща,   мъжете,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silveto0
Категория: Забавление
Прочетен: 37820
Постинги: 28
Коментари: 5
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031